Informatie
"Indo Kesasar". Wat vrij vertaald is naar het Nederlands " de verdwaalde indo" .
Ik Yanto, geboren in Yogyakarta en getogen in Breda. Nu neergestreken in het kleine dorpje s'Gravenmoer. Op mijn 16e heb ik de koksopleiding gedaan in Breda met gevolg de hotelschool in Tilburg. Koken stroomt door mijn bloed. Door de Geuren, de smaken en beleving waan ik me in Indonesië Dit probeer ik over te brengen in het eten wat ik klaar maak. Als de voorkeur niet uitgaat naar Indonesisch eten, dan is er nog altijd een verdwaald menu wat Westers is gericht en combineren is ook mogelijk natuurlijk.
Woont u in Oosterhout, Oosteind, Dongen Waspik of omgeving? Heeft u iets te vieren of een verjaardag thuis en u wilt lekker genieten zonder zorgen te maken over het eten, dan kan ik voor u een heerlijke echte Indonesische rijsttafel/buffet verzorgen. Voor een klein gezelschap vanaf 8 personen tot een gezelschap van 30 personen. Al de gerechten worden vers bereid.
Schalen, bestek en rechaudbakken graag afspoelen. Op de afgesproken dag worden deze opgehaald.
Assortiment
Naast Indonesische gerechten ook verschillende soorten soepen en salades op aanvraag. Heeft u speciale wensen of suggesties, laat het even weten.
